Beheer uw gegevens synchronisatie


e-Share helpt u met de synchronisatie van gegevens tussen diverse accountancy software pakketten op een eenvoudige en uniforme manier. Geen gedoe met importeren en exporteren van verschillende bestandsformaten.

Eenvoudig. Beveiligd. Uniform.

Ontdek de mogelijkheden

Vereenvoudig de synchronisatie van gegevens in uw accountancy kantoor.


e-Share is een cloud platform, ontwikkeld en ondersteund door toonaangevende softwarehuizen in de accountancy sector. Met e-Share maken we een eind aan de problematiek van het exporteren en importeren van gegevens van het ene pakket naar het andere. Alle gegevens worden gesynchroniseerd naar een beveiligde cloud omgeving, zodat andere softwarehuizen de data kunnen lezen en importeren. Dit alles met enkel een klik op de knop.

Klantgegevens

Synchronisatie van algemene klantgegevens en adressen? Uw permanent dossier up-to-date houden was nooit eenvoudiger.

Contacten

Synchronisatie van zaakvoerders, mandatarissen, aandeelhouders en uiteindelijk begunstigden. Nodig voor het opmaken van de jaarrekening.

Btw

Synchronisatie van alle btw gerelateerde gegevens. Welke btw-periode is er van toepassing? Wie dient de listing in? Hebben we een volmacht?

Sociaal

Synchronisatie van alle sociaal gerelateerde gegevens. Wie handelt de loonadministratie af? Wat is het RSZ nummer? U hoeft het maar éénmaal in te geven!

Financiële data

Uw boekhoudsoftware weet alles van de financiële gegevens. Maar er zijn nog andere softwarepakketten die hier ook voordeel kunnen uithalen. Hou de gegevens in sync met e-Share.

XBRL

XBRL beschrijft een standard set van velden, gebruikt door diverse softwarehuizen. e-Share gebruikt XBRL als basis, hierdoor kan het XBRL standaard gegevens aanleveren.

Cloud

e-Share is een cloud gebaseerd platform. Alle gegevens worden automatisch gesynchroniseerd naar de cloud. Gedaan met het exporteren, importeren en omvormen van verscheidene bestandsformaten.

Beveiligd

De data in het e-Share platform zijn extreem beveiligd, gebruik makend van de laatste Windows Azure cloud technologie, SSL certificaten, Chinese walls en token based authenticatie.

Eenvoudige en transparante prijs.


Als gebruiker van e-Share kan u kiezen tussen 4 abonnementsformules. Elke formule biedt de mogelijkheid om een aantal relaties te synchroniseren. De facturatie gebeurt jaarlijks, en u kan op elk moment upgraden naar een uitgebreider abonnement.
Elk eigen bedrijf (entiteit met eigen btw-nummer), dient een apart abonnement af te sluiten. Het abonnement is ongeacht het aantal gebruikers of gebruikte software producten.


Brons

€ 25

€ 20

Per eigen bedrijf / maand *
1000 relaties / jaar
Nu starten!

Zilver

€ 50

€ 40

Per eigen bedrijf / maand *
2500 relaties / jaar
Nu starten!

Goud

€ 75

€ 60

Per eigen bedrijf / maand *
5000 relaties / jaar
Nu starten!

Platina

€ 150

€ 120

Per eigen bedrijf / maand *
Onbeperkt aantal relaties / jaar
Nu starten!
* Abonnementen worden jaarlijks gefactureerd. Onder een relatie wordt verstaan: klanten, prospecten, leads, aandeelhouders, mandatarissen, bedrijfsleiders, contacten, externe adressen, ...

Start uw synchronisatie vandaag.

Onze platform partners


Software van de volgende toonaangevende partners is compatibel met het e-Share platform.


Syneton Intersentia ID-Soft Pragmatools Winbooks Wings Zensoft LBRP Xerius ADM-Solutions